Kartal zorlu virajda

Kartal zorlu virajda
Ligde son dönemde galibiyet almakta zorlanan temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, bugün zorlu İstanbul deplasmanında Galatasaray Liv Hospital’e konuk olacak. Temsilcimiz kazanarak çıkışa geçmek amacında

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 19. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Liv Hospital’a konuk olacak. Son dönemde ciddi sıkıntılar yaşayan ve adeta galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibi ile oynayacağı maçta sürprize imza atmak ve ligde kalma yolunda önemli bir mesafe kat etmek amacında. Hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a giden temsilcimizde moraller yerinde. Hafta boyunca rakip takıma ilişkin analizlerde bulunan, gerekli taktik çalışmaları gerçekleştiren yeşil-beyazlı temsilcimizde sakatlıkları bulunan Valentin Pastal ve Burak Selen bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray’ın ligin en güçlü ekiplerinden ve şampiyonluk adaylarından birisi olduğunu belirten Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, “Zor bir deplasman. Özellikle son dönemde kazanamamış olmak takımımız üzerinde olumsuz bir baskı oluşturacak ancak tecrübeli isimlerden kurulu bir kadromuz var. Bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Alınacak bir galibiyet çok şeyi değiştirecektir. Bir büyük maçla büyük bir dönüş neden olmasın? Teknik kadro ve oyunculara güvenimiz tam. İnşallah İstanbul’dan mutlu döneceğiz” dedi.

Galatasaray Liv Hospital ile Torku Konyaspor arasındaki zorlu müsabaka saat 15.00’da başlayacak. TV3’ten canlı yayınlanacak maçı Aytuğ Ekti, Ziya Özorhon, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek.  (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.