Kassam Tugayları, 2 günde 40 işgalciyi öldürdü!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, son 48 saatte 40 İsrail askerini öldürdüklerini, 44 askeri aracı imha ettiklerini duyurdu.

İşgalci İsrail ordusuna karşı topraklarını savunan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, işgalcilere aüğır kayıplar verdiriyor.

ABD ve Batı destekli İşgalci İSrail ordusuna karşı Gazze'nin içinde göğüs göğüse sokak çatışması yapan İzzeddin el-Kassam Tugayları son 48 saatte 40 İsrail askerini öldürdüklerini, onlarcasını yaraladıklarını 44 askeri aracı imha ettiklerini açıkladı.

"Bubi tuzakları ile çok sayıda binanın havaya uçurulduğu, İsrail güçlerine ait saha komutanlığı merkezinin hedef alındığı, askerlerin toplandığı alanların havan topları ve kısa menzilli roketlerle hedef alındığı" bilgisine yer verilen açıklamada, "Son 48 saatte Gazze Şeridi'ndeki çatışmaların tüm cephelerinde 44 askeri aracı tamamen veya kısmen imha ettik." denildi.

EBU UBEYDE: 10 GÜNDE 180 İSRAİL ASKERİ ARACINI İMHA ETTİK

Öte yandan İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde geçici "insani ara"nın sona ermesinden bu yana geçen 10 gün içinde 180'den fazla İsrail askeri aracını imha ettiklerini duyurdu.

Ebu Ubeyde yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyinde ve güneyinde başarısız olduğunu ve saldırılarına devam edip Gazze Şeridi'nin diğer bölgelerine doğru ilerledikçe daha çok başarısızlığa uğrayacağını belirtti.

DAHA BÜYÜK DARBE ALACAKLAR

Kassam Sözcüsü, "İşgalciler, barbarca ve iğrenç bir savaşta sivillerden körü körüne intikam almaya ve altyapıları yok etmeye devam ediyor; bu, işgalci liderlerin övündüğü tek başarıları." ifadelerini kullandı. Ebu Ubeyde, İsrail ordusunun "halen darbeler aldığını ve sonraki darbelerin daha da büyük olacağını" sözlerine ekledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.