Kassam Tugayları Komutanlarından Fukaha'nın Öldürülmesi

Kassam Tugayları Komutanlarından Fukaha'nın Öldürülmesi
Gazze'deki emniyet birimleri, Fukaha'ya yönelik suikastin soruşturmasını yakından takip ediyor

GAZZE (AA) - Gazze'deki İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İyad el-Bizm, emniyet birimlerinin, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları komutanlarından Mazin Fukaha'ya yönelik suikastin soruşturmasını yakından takip ettiğini belirtti.

Bizm, yaptığı yazılı açıklamada, "Emniyet birimleri, Fukaha'nın uğradığı suikastin ayrıntılarının ortaya çıkarılması için yoğun bir şekilde çalışıyor." ifadesini kullandı.

İsrail ile 2011'de imzalanan esir takası anlaşmasıyla serbest bırakılan Kassam Tugayları komutanlarından Fukaha, dün, Gazze'nin güneyindeki Tel el-Heva bölgesinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti.

Fukaha, bugün, Hamas'ın Gazze'deki yeni sorumlusu Yahya Sinvar ve Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye'nin yanı sıra Filistinli grupların üst düzey yetkilileri ve yüzlerce Kassam mensubunun hazır bulunduğu cenaze töreninin ardından toprağa verilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.