Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:
"Rakibimizi yenerek dörtlü finale kalmak istiyoruz"

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'da antrenör Osman Kalyoncu, play-off maçında Yenimahalle Belediyespor'u eleyerek dörtlü finale kalmak istediklerini söyledi.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın play-off çeyrek final ilk maçında Yenimahalle Belediyespor'u ağırlayacaklarını hatırlatarak, iddialı olduklarını belirtti.

Rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu aktaran Kalyoncu, ilk maçta avantaj elde etmek istediklerini dile getirerek, "Ligin güçlü ekiplerinden biri ile karşılaşacağız. Avrupa kupalarında yolumuza devam etmemiz sporcularımızı biraz yordu. Bu bizim için dezavantaj oldu ama bu tarz bahanelerin arkasına saklanacak değiliz. Rakibimizi eleyerek dörtlü finale kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kalyoncu, sakatlıklara rağmen gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.