Kastamonu Belediyespor'da Rocasa Gran Canaria maçı hazırlıkları

Kastamonu Belediyespor'da Rocasa Gran Canaria maçı hazırlıkları
Antrenör Kalyoncu:- "Bu önemli maça sadece teknik, taktik olarak değil, psikolojik ve mental anlamda da çok iyi hazırlanmak istiyoruz"

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Avrupa Challenge Kupası finalinde İspanya'nın Rocasa Gran Canaria takımıyla oynayacağı maçın Kastamonu bölümündeki çalışmaları tamamladı.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan antrenman öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan antrenör Osman Kalyoncu, 30 Nisan'da İstanbul'da oynayacakları final serisinin ilk maçının, Kastamonu ayağındaki çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Yarın İstanbul'a giderek çalışmalara orada devam edeceklerini ifade eden Kalyoncu, takımdaki moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirtti.

Tek hayallerinin bu önemli kupayı Türkiye'ye getirmek olduğunu anlatan Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Buraya kadar olan bölümde daha çok teknik, taktik ve kondisyon ağırlı çalışmalar yaptık. Geriye kalan zaman diliminde artık psikolojik olarak takımı maça hazırlamaya başlayacağız. Çünkü biz bu önemli maça sadece teknik, taktik olarak değil, psikolojik ve mental anlamda da çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Sonuçta final oynamak heyecan verici bir olay. Oyuncu arkadaşlarımızın heyecanlarını biraz olsun giderebilmek için uzman kişilerden destek alıyoruz. Mesela yarın İstanbul'daki ilk işimiz bu olacak. Antrenman yapmadığımız boş günümüzü böyle değerlendirmek arzusundayız."

Kalyoncu, çarşamba günü Üsküdar Belediyespor ile maçın oynanacağı salonda hazırlık maçı yapacaklarını vurgulayarak, "Tabii ligler devam etse bile Türkiye'nin gözü kulağı bu maçta olacak. Hentbol seyircisinin maç günü salonu dolduracağını düşünüyoruz. Takım olarak biz de ilk maçta seyirci ve saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Her ne kadar iki periyotlu bir maç olsa bile ilk periyotta çok iddialı duruma gelmek arzusundayız. Bütün çalışmalarımız bu planla doğru orantılı. İnşallah istediğimiz sonuçla sahadan ayrılan taraf oluruz." ifadelerini kullandı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.