Kastamonu'da 3 kişinin öldüğü trafik kazası

Kastamonu'da 3 kişinin öldüğü trafik kazası
Kazadan yaralı kurtulan sürücü Korkmaz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından yaralı kurtulan ve adliyeye sedyeyle çıkarılan sürücü, tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldı.

Araç ilçesinde 6 Mayıs'ta meydana gelen kazadan sonra kaldırıldığı hastaneden sedye üzerinde mahkeme salonuna getirilen ve hakkında tutuklama kararı verilen Sürücü Sema Korkmaz'ın (53), avukatı bir üst mahkemeye başvurdu.

Korkmaz, sevk edildiği cezaevinde revire konuldu. Burada birkaç saat kalan Korkmaz, sağlık durumu nedeniyle üst mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sema Korkmaz yönetimindeki 34 JL 8408 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Murat Akyüz'ün kullandığı 34 FN 0457 plakalı otomobille çarpmışmış, kazada Murat, Semiha ve Recep Akyüz hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Korkmaz, dün gece sevk edildiği mahkemece "birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına" sebep olmak nedeniyle tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.