Kastamonu'daki Silahlı Kavga

Kastamonu'daki Silahlı Kavga
Silahlı kavgada hayatını kaybeden baba ve oğlu yan yana toprağa verildi

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eski muhtar ve oğlu defnedildi.

Taşköprü ilçesi Celep köyünde dün iki grup arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eski muhtar İsmail Öz (55) ile oğlu Cemal Öz (35), otopsi için gönderildikleri Ankara'dan karayolu ile köylerine getirildi.

Köy mezarlığının yanında kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğlu aile kabristanında yan yana toprağa verildi. Olayda omzundan yaralanan İsmail Öz'ün babası Cemal Öz (78) cenaze namazını çevredekilerin yardımı ile kıldı.

Cenazeye, ölenlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

- Olay

Taşköprü ilçesi Celep köyünde eski muhtar İsmail Öz (55) ile yeni muhtar Hasan Dülger'in (58) aralarında bulunduğu iki grup, husumet nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine silahla ateş etti.

İsmail Öz olay yerinde, oğlu Cemal Öz (35) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Eski muhtar İsmail Öz'ün yaralanan babası Cemal Öz ile Hasan Dülger, Mehmet ve Sedat Bakırcı, ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.