Katırcı ailesinden Meram'a ASM

Katırcı ailesinden Meram'a ASM
Hayırsever Sanayici ve İşadamı Celalettin Hakan Katırcı tarafından yeniden yaptırılacak olan Meram İlçesi 18 No’lu Lâdikli Aile Sağlığı Merkezine Mehmet Katırcı ve Ailesi ismi verilecek.

Meram İlçesi 18 No’lu Ladikli Aile Sağlığı Merkezinin Hayırsever Celalettin Hakan Katırcı tarafından yeniden yapılmasıyla ilgili protokol Konya Valilik makamında imzalandı.

Protokol imza törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Hayırsever Celalettin Hakan Katırcı ile babası Mehmet Katırcı ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Öznavruz katıldı. Celalettin Hakan Katırcı tarafından yeniden yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezine Mehmet Katırcı ve Ailesi ismi verilecek.

Konyalılar Hayırseverdir

Protokol imza töreninde Konya Valisi Yakup Canbolat, Konyalıların hayırsever olduğunu belirterek, “Hayır işleri her zaman güzel işlerdir. Katırcı ailesinin hayırların Allah(C.C.) kabul etsin. Konya ve Konya halkı hayırseverdir. Her zamanda bu hayırseverliği takdire şayandır. Sizlere ve Konyalılara bu anlamda teşekkür ediyorum. Yapılacak olan Aile Sağlık Merkezinin Selçuklu mimarisi tarzında yapılması iyi olur. Şehrimize kazandırılacak olan Aile Sağlık Merkezi vatandaşlarımıza ve Konyalılara hayırlı olsun” dedi.

Sözümüzü Yerine Getirecek Olmaktan Mutluyuz

Hayırsever Sanayici ve İşadamı Celalettin Hakan Katırcı’da, Aile Sağlık Merkezi Yaptırma sözümüzü yerine getirecek olmaktan mutlu olacağız diyerek, “Konya ekonomisine ve istihdamına katkı yapan Katırcı ailesi olarak şehrimize elimizden gelen katkıyı yapma amacıyla Meram ilçesinde Aile Sağlık Merkezi yaptırma sözümüz vardı. Allaha şükürler olsun. Bize bu sözümüzü yerine getirmeyi nasip etti. İnşallah yaptıracağımız Sağlık ocağında insanlarımız sağlık hizmeti alarak şifa bulurlar. Bizde Katırcı ailesi olarak bundan mutlu oluruz. Yaptıracağımız aile sağlık merkezine babam Mehmet Katırcı ve Ailesi ismini vereceğiz. Meram ilçemize yaptıracağımız sağlık merkezi için bizlere yardımcı olan Başta Sayın Valimiz Yakup Canbolat’a, Meram Belediye Başkanı Sayın Fatma Toru’ya, Konya Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr. Hasan Öznavruz’a ve diğer emeği çekenlere teşekkür ederiz. Her zaman şehrimize hizmet etmek bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.

katirci-(5).jpg

Aile Sağlık Merkezi 1 Yılda Yapılacak

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Öznavruz’da, “Meram İlçesi Ladikli Mahallesinde bulunan 18 Nolu Aile Sağlığı Merkezi halihazırda 16709 nüfusa hitap etmekte olup, 5 aile hekimliği birimi ile hizmet veriyor. Mevcut bina 1996 yılında yapılmış, 2 kattan oluşmaktadır.  Toplam 390 m2 kapalı alana sahiptir. Arsası 1154,50 m2'dir. Bina deprem, yangın, engelli yönetmeliklerine uygun olmayıp, uygun hale getirilmesi ekonomik değildir. Yeni yapılması planlanan bina hayırsever Celalettin Hakan Katırcı tarafından Mehmet Katırcı ve Ailesi adına yaptırılacaktır. Mevcut bina yıkılarak yapılacak yeni bina 298 m2 oturum alanına sahip, 2 kattan oluşmakta olup, toplam 596 m2 kapalı alana sahip olacaktır. Bina 10 aile hekimliği birimi hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır. Yeni binanın 1 yıl içinde inşaatının tamamlanıp teslim alınması planlanıyor” şeklinde konuştu.  

katirci-(3).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.