'Kavuk bu işin 'Nirvana'sı'

'Kavuk bu işin 'Nirvana'sı'
Hasan Efendi'nin kavuğunun yeni sahibi Rasim Öztekin, "Bu çok önemli bir şey. Yani bu işin 'Nirvana'sı denilebilir. Çok onurlu bir şey. Aynı zamanda da bir o kadar sorumluluk taşımam gereken bir şey." dedi

Hasan Efendi'nin kavuğunun yeni sahibi Rasim Öztekin, "Bu çok önemli bir şey. Yani bu işin 'Nirvana'sı denilebilir. Çok onurlu bir şey. Aynı zamanda da bir o kadar sorumluluk taşımam gereken bir şey." dedi.

İsmail Dümbüllü'nün Münir Özkul'a devrettiği, Hasan Efendi'nin kavuğunu tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'dan törenle devralan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Öztekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kavuğun beşinci sahibi olduğunu belirterek, "Türk tiyatrosu, Türk geleneksel tiyatrosu için çok önemli bir kavuk." açıklamasında bulundu.

Öztekin, kavuğun, Komik Hasan Efendi'den, İsmail Dümbüllü, ardından Münir Özkul, daha sonra da Ferhan Şensoy'a devredildiğine işaret ederek, "Bu çok önemli bir şey. Yani bu işin 'Nirvana'sı denilebilir. Çok onurlu bir şey. Aynı zamanda da bir o kadar sorumluluk taşımam gereken bir şey. Ustam bu onuru bana verdi." ifadelerini kullandı.

Rasim Öztekin, kavuğu çok çabuk devretmek istediğini belirterek, muhafaza etmek konusunda ise Ferhan Şensoy'dan tüyolar alacağını dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.