Kayaklı Koşu Milli Takımı, Ağrı'da Kampa Girdi

Kayaklı Koşu Milli Takımı, Ağrı'da Kampa Girdi
- Güney Kore'de yapılacak 2018 Kış Olimpiyatları'nda kayaklı koşuda Türkiye'yi temsil edecek sporcular, Ağrı'da kampa girdi- Antrenör Güneş:- "Bundan sonraki olimpiyat takımımızın da büyük ihtimal Ağrı'da kampa girmesini bekliyoruz. Çok verimli bir kamp d


AĞRI (AA) - Güney Kore'de yapılacak olan 2018 Kış Olimpiyatları'nda kayaklı koşuda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcular, Ağrı'da kampa girdi.

Kayaklı Koşu Milli Takım antrenörleri Cemalettin Budak, Büşra Güneş ve Osman Yılmaz yönetiminde kampa giren sporcular, 2018 Kış Olimpiyatları öncesinde kondisyon depoluyor.

Kamp Müdürü Ali Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 sporcu ve 3 antrenörle 2018 Kış Olimpiyatları'na hazırlandıklarını söyledi.

Ağrı'nın rakımı kamp yapmaya çok müsait olduğunu anlatan Yılmaz, "2026 Kış Olimpiyatları'na adayız. Güney Kore'de yapılacak olan 2018 Kış Olimpiyatları'na ve 2019 EYOF'a hazırlanıyoruz. Kampımızda hiçbir sıkıntımız yok. Çalışmalarımız federasyonumuzun vermiş olduğu desteklerden dolayı iyi gidiyor." dedi.

Antrenörlerden Büşra Güneş ise, 2019 EYOF ve 2026 Olimpiyatları aday kadrosu sporcuların antrenörlüğünü yaptığını kaydetti.

Ağrı'da bu sezon 3'üncü kampı gerçekleştirdiklerini belirten Güneş, "Sporcularımız çoğu 15-16 yaş grubunda yer alıyor. Ağrı'yı seçmemizin sebebi antrenman alanlarının elverişli olması. Çok iyi asfalt pistinin olması." dedi.

Ağrı'nın kamp için ideal bir yer olduğunun vurgulayan Güneş, şöyle konuştu:

"Ağrı'ya geldiğimizde terör konusundan dolayı biraz şüphelerimiz vardı. Ama geldik gördük ki hiçbir alakası yokmuş. Ağrı, terörün sıfır denilebilecek kadar az olduğu bir yer. Bundan sonraki olimpiyat takımımızın da büyük ihtimal Ağrı'da kampa girmesini bekliyoruz. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Gerek il müdürlüğümüz ve gerek emniyet ve jandarmamız olsun bize her konuda yardımcı oldular. Buradan hepsine teşekkür ederiz. Tüm Türkiye'yi Ağrı'ya bekliyorum. Hem tarihi bakımdan hem de spor faaliyetleri bakımından gerçekten gelişmiş illerden bir tanesi."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.