Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

Kaybeden Düşerdi

Kaybeden Düşerdi

Antalyaspor-Konyaspor maçı başlamadan spor kamuoyunun bu maç için yaptığı ittifak “Maçı kaybeden düşer” şeklindeydi.

Eeee maç berabere bitti. Şimdi ne olacak?

Bizim açımızdan rahat olun. Bu Konyaspor düşmez. Ligin üçüncü haftasından bu yana deli beller gibi belledik. Aynı lafı deyip duruyoruz. “Bu Konyaspor düşmez”. Yani bu maçı biz kaybetseydik düşmezdik. Ha Antalya kaybetti mi düşerdi.

Konyaspor bu maçı kazanabilir miydi? Kesinlikle EVET. İlk yarıda ki istekli futbolumuzu ikinci yarıda devam ettirseydik. Biraz daha cesur olup rakibinin üstüne gitseydik. Bu maçı çok rahat kazanırdık. Çünkü biz Antalya’ya “püf” diyemedik.

Antalya’nın maçı kazanmaya değil yürümeye mecali yoktu ki.

Allah rızası için Antalyaspor forması giyen şu isimlere bakar mısınız?

Musa, Vederson, Emre, Serkan, İbrahim, Murat, Koray, Uğur, Tita, Isaac, Diarra …

Bu isimleri gelecek sene Antalya’nın sahillerinde Masterler liginde de görebilirsiniz.

Konyaspor bu maçı kazanmak için sahaya çıksaydı. Oyunun ilk 30 dakikada ki istekli futbolunu doksan dakikaya yayabilseydi Konyaspor Antalya’yı yürüye yürüye evire çevire yener, ligden de düşürürdü.

Ama Konyaspor bunu yapmak istemedi. Maçtan önce ne olur? Diyenlere. Bizim için en kötü sonuç beraberlik diyorduk. En kötüsü oldu ama en kötüsü bile deplasmandan puan oldu(!) Çünkü rakip çok ama çok güçsüzdü. Futbolun isimle değil oynanarak kazanacağını bu maçta bir kez daha gördük.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR