Kaybettiğimiz İtibarımızı Geri Kazanacağız

Kaybettiğimiz İtibarımızı Geri Kazanacağız
Trabzonspor'un takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, "Yiğit tökezler düşmez, biz de biraz tökezledik. Kaybettiğimiz itibarımızı geri kazanmak için takım halinde elimizden geleni yapacağız." dedi

GYÖR (AA) - Trabzonspor'un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, geçen sezon kaybettikleri itibarlarını tekrar kazanmak için takım halinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Geçen sezon mart ayı başında sağ dizinden menisküs ameliyatı edildikten sonra bordo-mavili formasına kavuşarak A Milli Futbol Takımı'na da çağrılan, ardından izinli olarak Slovakya'da yapılan ilk etap kampında yer almayan Onur, dün Macaristan kampında Györi ETO ile yapılan karşılaşmada görev yaptı.

Onur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarında amaçlarının skor olmadığını belirterek, "Bir çok genç arkadaşımız bu maçlarda kendini gösteriyor. Hoca şans veriyor ve arkadaşlarımız da bunu iyi kullanıyorlar. Aramızda çok genç arkadaşımız var. Onları için çok önemli bir kamp." dedi.

Takım olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden deneyimli kaleci, "İyi sinyaller vermek istiyoruz. Yavaş yavaş bunu vereceğiz. Çünkü bir değişim içindeyiz. Gerçekten Ersun Yanal farkı var. Bu değişimi de yeni sezonda herkese göstermek istiyoruz. Takım içinde harika bir ortam var, nazar değmesin inşallah. Herkes bir birine sevgili ve saygılı çok iyi anlaşan bir grubuz. Başımızda çok deneyimli bir hoca var. Bu değişimi herkese göstermek istiyoruz." diye konuştu.

-"Bu sezon benim için önemli"


Takım kaptanı Onur, 2015-2016 sezonunun sona ermesiyle önce milli takım kampında ve ardından da teknik direktör Yanal'ın programı doğrultusunda özel bir antrenör eşliğinde çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle A Milli Takım ile 50'ye yakın antrenman yaptım. Geldiğimde ise teknik direktörümüz Ersun Yanal bana antrenman programı yolladı. İzmir'de bir tanıdığım vasıtasıyla bir hoca ile birlikte haftada 5 antrenman yaptım. Sonuçta benim hazır olmam gerekiyor. Kendimi hazır tutmam lazım. Bu sezon benim için gerçekten çok önemli. Geçtiğimiz sezon çok sakatlık yaşadım. Bunun da üstesinde geldiğimi düşünüyorum. Sakatlanmamak için elimden geleni yapıyorum ama tabii ki takdiri ilahi. Ben kendimi hazır tutuyorum. Kuvvetim ve fiziğim yerinde. 5-6 kilo verdim. Şu an her şey benim adıma iyi."

-"Hedefim A Milli Takım kalesini tekrar geri almak"


Her zaman Trabzonspor'a saha içinde destek olmak, performansıyla takımı bir adım ileriye taşımak istediğini vurgulayan Onur Recep Kıvrak, "Performans açısından bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Gerçekten hazırım. Önümde 2018 Dünya Kupası eleme maçları var. Hedefimde A Milli Takım kalesine tekrar geri almak." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.