Kayınço eniştesinin 2 milyon TL olan kasasını böyle çaldı (TIKLA&İZLE)

Kayınço eniştesinin 2 milyon TL olan kasasını böyle çaldı (TIKLA&İZLE)
Beylikdüzü'nde araç alım satım işiyle uğraşan bir kişi, kayınçosunun hedefi oldu.

Ailenin kahvaltıya gitmesini fırsat bilip, yaklaşık 2 milyon dolu kasayı çalan kayınço, kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Olay Cumartesi günü Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, araç alım satım işiyle uğraşan Murat Özdemir'in şehir dışından müşterisi geldi. Hafta sonu olması sebebiyle araç satışı pazartesiye kaldı fakat parayı elden alıp kasaya koydular. Aile, araç satışı için şehir dışından gelen misafirleri kahvaltıya götürdü. Bu esnada bir ay önce Kuşadası'ndan ailenin yanına yerleşen kayınço Tarık T. evde kaldı.

HAYATLARININ ŞOKUNU YAŞADILAR

Özdemir ailesi kahvaltının sonrasında eve döndüklerinde büyük bir şokla karşı karşıya kaldılar.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Pazartesi günü satışını verecekleri arabanın parasının içinde olduğu kasanın olmadığını fark ettiler. Evde olan kamera kayıtlarını izleyen aile, kayınço Tarık T.'nin yatak odasında olan para dolu kasayı ve iki adet laptopu alarak çıktığını gördü. Şok yaşayan aile, Tarık T.'yi telefonla arasa da ulaşamadı.

''ADETA ŞOK YAŞADIM''

Olayla ilgili konuşan Tarık T.'nin kardeşi Kadriye Özdemir, "Cumartesi günü ailemle beraber kahvaltıya dışarıya çıktık.Bir ay önce yanımıza kalmaya ve çalışmaya gelen abim evde kaldı. Eve geri geldiğimizde yatak odamızda olan kasayı göremedim. Kamera kayıtlarını izlediğimizde abimin kasayla beraber çıktığını fark ettik. Şok oldum, hem maddi hem manevi olarak üzüntü içerisindeyiz. Ciddi anlamda zor yıprandık. Kendisine rica ediyorum lütfen bize geri dönüş yapsın" diye konuştu. Olay ise evde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.