Kaymakam Eldivan'ın köy ziyaretleri

Kaymakam Eldivan'ın köy ziyaretleri
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve daire amirleri köyleri ziyaret etti.Köy ziyaretleri kapsamında Bozca, Aktepe...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve daire amirleri köyleri ziyaret etti.

Köy ziyaretleri kapsamında Bozca, Aktepe ve Çavuşin köy muhtarlıklarında incelemeler yapan Eldivan, köylere 2015 yılında yapılan yatırımları inceleyerek, 2016 yılında yapılması istenen yatırım taleplerini dinledi.

Bozca Köy Muhtarı Mustafa Baber ve köylüler, 2015 yılında köylerine yapılmasını talep ettikleri bütün eksikliklerin tamamlandığını belirterek Avanos Kaymakamı Eldivan'a köy halkı adına teşekkür etti.

Kaymakam Eldivan burada yaptığı açıklamada, "Daha önceden yaptığımız ziyarette, Kayseri – Nevşehir yolu kenarına köy halkının ürettiği ürünlerini satabilmesi için yapılacak satış yeri ile ilgili talep doğrultusunda proje hazırlandı.1 – 2 ay içerisinde satış yeri yapılarak muhtarlığa devredilecek. Muhtarlığında kendi eksikliklerini giderebilmesi için bir gelir kapısı açılacak. Avanos Kaymakamlığı olarak köylerimizin sorunlarını giderebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Eldivan'a, Avanos Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Onur Güven de eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.