Kaymakam Özyiğit ve Başkan Tutal iftar sofrasında

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Tutal iftar sofrasında
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ile birlikte engelli vatandaşın iftar sofrasına misafir oldu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ile birlikte vatandaşların iftar sofralarına misafir oluyor. İlçe Kaymakamı Özyiğit ve Belediye Başkanı Tutal, eşleri ile birlikte engelli Hasan Uyar’ı Saraycık Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Çiftçilik yaparak evinin geçimini sağlayan fakat geçirdiği talihsiz kaza sonucu omurilik felci geçiren Hasan Uyar, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a engelli arabası ile evine rahat girip çıkması için yaptırdığı engelli rampasından dolayı teşekkür etti. Eşi, babası ve annesinin eve giriş ve çıkışta kendisini sırtında taşıyarak sokağa çıkabildiğini kaydeden Hasan Uyar, “Benim için yeni bir yaşam başladı. Herkese teşekkür ederim” dedi.
Baba Dursun Ali Uyar da Başkan Mehmet Tutal’a teşekkür etti.
Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sıkıntı ve sorunları giderme noktasında el birliği ve gönül birliği yaptıklarını kaydetti. Başkan Tutal, “Bir insanın huzurlu olması için kendinden daha zorda olan insanları görerek onlara bakarak yaşaması gerekiyor. Yoksa İnsanoğlunun bu dünyada huzurlu olması mümkün değil. Bizim görevimizi bu tür sıkıntıları olan kişilerin sorunları ile ilgilenerek onları mutlu edebilmek” dedi.
Daha sonra Başkan Tutal ve Kaymakam Özyiğit, Uyar ailesi ile birlikte iftarlarını açtı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.