KAYMAKAM SONEL KIZ İSTEDİ

KAYMAKAM SONEL KIZ İSTEDİ
Seydişehir’de göreve geldiği günden bu yana sıra dışı birçok projeye imza atan, yediden yetmişe her kesimden insanın gönlünde yer eden, özellikle yetim ve öksüzlerin adeta babası haline gelen Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel bu kez Seydişehir’de bir esna

Seydişehir’de göreve geldiği günden bu yana sıra dışı birçok projeye imza atan, yediden yetmişe her kesimden insanın gönlünde yer eden, özellikle yetim ve öksüzlerin adeta babası haline gelen Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel bu kez Seydişehir’de bir esnafın ricasını kırmayarak kız istemeye gitti.
Seydişehir’de esnaflık yapan, ayrıca Seydişehir Sancak Mehter Takımının kurucu üyesi Ümit Demirci evlilik kararı aldığı kızı istemeye gitmeden önce Kaymakam Tuncay Sonel’e kendisinin ve ailesinin yanında olması ricasında bulundu. Ümit Demirci’nin ricasını geri çevirmeyen Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Oyanık’la birlikte gelin adayının ailesinin evine giderek "Allah'ın emri, peygamberin kavliyle" kızı babasından istedi. 
İki aileyi de yakından tanıdığını belirten Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel mutlu bir ailenin temellerini atma yolunda yola çıkan gençlere yardımcı olmaktan ve evliliğe giden bu yoldaki önemli adetlerimizden biri olan kız isteme töreninde bizzat bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. (Süleyman Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.