Kaymakamdan Kızılay'a Ziyaret

Kaymakamdan Kızılay'a Ziyaret
Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Kızılay aşevini ziyaret ederek öğrencilerle yemek yedi

 Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Kızılay aşevini ziyaret ederek öğrencilerle aynı sofrada yemek yedi.

    Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin Kızılay Akşehir Şubesi'ni ziyaret ederek Kızılay Şube Başkanı Bülent Mumcu ve Yönetim Kurulu ile bir süre oturarak sohbet etti.

Şube Başkanı Mumcu Kaymakam Yalçın Sezgin'e Akşehir Kızılay Şubesinin kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalar hakkında Kaymakam Sezgin'e bilgi verdi. Akşehir Kızılay Şubesi'nden ayrılan heyet daha sonra aşevine giderek öğrencilerle öğle yemeklerini yedi.

               Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, "Kızılay Şube Müdürlüğü Yönetim Kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek aşevlerini her zaman desteklemek gerektiği vurguladı. Sezgin, Kızılay'ın, Ramazan aylarında bazı noktalarda yemek çıkarma uygulaması başlatıldığını ve Gelendost'a Elma toplamaya giden işçilerini taşıyan midibüs kazasında hayatını kaybeden ve yaralananların ailelerine erzak yardımı ve  battaniye yardımı yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.