Kayra'nın ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Kayra'nın ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Evinin banyosunda bulup içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören, geçirdiği 70 ameliyata rağmen beslenmesini özel bir cihazla yapabilen 8 yaşındaki Kayra'nın ailesi, çocuklarının durumunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Bursa'da, 3 yaşındayken banyoda bulup içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören, geçirdiği 70 ameliyata rağmen beslenmesini özel bir cihazla yapabilen 8 yaşındaki Kayra'nın ailesi, çocuklarının durumunu soran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Kayra Yaman'ın annesi Ayşen Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı arayarak oğlunun durumunu sorduğunu söyledi.

Aktaş'ın da Erdoğan'a bilgi verdiğini ifade eden Karakaş, "Sayın Cumhurbaşkanımız, İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı arayıp, oğlum hakkında bilgilerini sormuş. Haberlerini öğrenmek istemiş. Biz, kendisi arayıp oğlum hakkında bilgileri sorduğu için çok mutlu olduk. Gerçekten çok sevindik. Arkamızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücünü daha çok hissettik." diye konuştu.

Karakaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu ile ilgilenmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Devletimizden, milletimizden çok onurluyum, gururluyum bu konuda. Cumhurbaşkanımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadığı, çocuğuma sahip çıktıkları için. Bizzat kendisiyle görüşmek istiyoruz. Gerekirse telefonla gerekirse birebir görüşmek istiyoruz. Oğlumun sıkıntıları çok fazla. Kendisine aktarmak istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.