Kayseri Erciyesspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Kayseri Erciyesspor'da mağlubiyet üzüntüsü
Kulüp basın sözcüsü Savruk: "İlk yarıda bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maalesef böyle bir sonuç ortaya çıktı"


KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, PTT 1. Lig'de oynadıkları Balıkesirspor maçında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 28. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Balıkesirspor'a 3-0 mağlup olduklarını anımsattı.

Puan hedefiyle gittikleri Balıkesir'den mağlup döndüklerini belirten Savruk, şunları kaydetti:

"Mağlubiyet dolayısıyla çok üzgünüz. Maçın ilk yarısında çok iyi futbol ortaya koyduk. İlk yarıda bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maalesef böyle bir sonuç ortaya çıktı. Gol pozisyonlarından yararlanamamanın sonucu ağır oldu. 'Atamayana atarlar' prensibi gerçekleşti. ilk yarı çok güzel futbol oynadık, bir gol bulsak durum çok farklı olurdu. İkinci yarıda rakibimiz bulduğu pozisyonları gole çevirdi ve maçı kazanması bildi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Takımımız için sıkıntılı günler devam ediyor. Taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz."

Savruk, art arda sahalarında oynayacakları 2 maçı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.