Kayseri Polisinden Kente Gelenlere Sıcak Karşılama

Kayseri Polisinden Kente Gelenlere Sıcak Karşılama
KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri Havalimanı'nda açtıkları stantla kente gelenleri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri Havalimanı'nda açtıkları stantla kente gelenleri "ilimize hoşgeldiniz" diyerek karşıladı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kayseri Havalimanı geliş terminalinde stant açtı.

Kente gelenleri "ilimize hoşgeldiniz" diyerek karşılayan polis ekipleri, aynı zamanda genel güvenlik ve asayiş, hırsızlık, dolandırıcılık, dilencilik, trafik kuralları, 155 ihbar hattının kullanımı ile diğer konularda bilgilendirici broşür ve materyaller dağıtarak bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

Vatandaşlar, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin havalimanın da gerçekleştirdiği böyle bir çalışmadan oldukça memnun olduklarını belirterek, polisiye hizmetlerinin halkla iç içe olmasını sağlayan Kayseri Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.