Kayseri'de Gazetecilere İndirimli Sağlık Hizmeti

Kayseri'de Gazetecilere İndirimli Sağlık Hizmeti
KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile özel bir hastane arasında imzalanan protokolle cemiyet üyelerine ve yakınlarına indirimli sağlık hizmeti...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile özel bir hastane arasında imzalanan protokolle cemiyet üyelerine ve yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunulacak.

Gazeteciler Cemiyetinden yapılan açıklamaya göre, hastanede gerçekleşen protokol törenine, Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ, Özel Magnet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Temür ve davetliler katıldı.

Anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösedağ, ''Üyelerimize böylesi kaliteli bir hastanede hizmet verilecek olması bizleri mutlu edecektir.'' ifadelerini kullandı.

Başhekim Temür de hastane olarak hizmet kalitelerini her geçen gün arttırdıklarını belirterek, ''Medya mensuplarına ve 1. derecede yakınlarına ayakta muayenelerde, tetkiklerde (dış tetkikleri hariç), yatış ve ameliyatlarda yüzde 20 indirim uygulanacak.'' dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.