Kayseri'de "İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı"

Kayseri'de "İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı"
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Vali Orhan Düzgün başkanlığında "İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı" yapıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Vali Orhan Düzgün başkanlığında "İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı" yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantı, kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonun sağlanması ve kamu yatırımlarının ele alınması amacıyla düzenlendi.

Düzgün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, Kayseri'nin üç günde üç şehidi ebedi istirahatgahlarına uğurladığını hatırlatarak, bu toprakların şehit kanlarıyla vatan olduğunu vurguladı.

Düzgün, yaz tatilinde okulların spor salonlarının gençlerin kullanımına açılacağını kaydederek, bu sayede yeni nesilleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Okul kantinlerinde cips, kola ve hamburger gibi çocukların sağlığını ve gelişimini etkileyen ürünlerin satılmasının yasaklandığına dikkati çeken Vali Düzgün, öğrencilerin güvenilir gıdaya ulaşabilmesi ve okul çağında sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırılmasına yönelik gerekli tedbirlerin alındığını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Çandıroğlu da geçen yıl il ve ilçelerde yapılan yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.