Kayseri'de Mermerciler Kooperatifinin genel kurulu toplandı

Kayseri'de Mermerciler Kooperatifinin genel kurulu toplandı
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Mermerciler Kooperatifinin genel kurulu toplandı.Kayseri Ticaret Odasından (KTO) yapılan yazılı açıklamaya göre, odanın Rifat...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Mermerciler Kooperatifinin genel kurulu toplandı.

Kayseri Ticaret Odasından (KTO) yapılan yazılı açıklamaya göre, odanın Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri'deki siteleşme örneklerine dikkat çekti.

KTO öncülüğünde kurulan karma küçük sanayi sitesi hakkında açıklama yapan Hasnalçacı, siteleşmenin ve kooperatiflerin büyük önem arz ettiğini belirtti.

Hasnalçacı, bu yönde yürütülecek çalışmalara destek olmaya çalıştıklarını ve SS Mermerciler Kooperatifinin çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını aktardı.

SS Mermerciler Kooperatifi Başkanı Halit Suvar da kooperatifin çalışmalarını anlattı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başta olmak üzere ilgililere teşekkür eden Suvar, sabırla sürdürdükleri çalışmaların kısa sürede meyvesini toplamaya başlayacaklarına inandığını belirtti.

Suvar, 200 dönüm olarak belirlenen kooperatif arazisinin 250 dönüme yükseltildiğini kaydederek, seramik sektöründe faaliyet gösteren firmaların da bu kooperatif bünyesinde yer alacağını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.