Kayseri'de Toplu Açılış Töreni

Kayseri'de Toplu Açılış Töreni
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Sayın Başbakanım, Kayseri sizin Ankara'daki yükünüzü hem siyaseten hem de idareten hafiletecek yönetim tarzıdır"

KAYSERİ (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Sayın Başbakanım, Kayseri sizin Ankara'daki yükünüzü hem siyaseten hem de idareten hafifletecek yönetim tarzıdır" dedi.

Yıldız, Talas Raylı Sistem Hattı ve yeni hal kompleksinin açılışı dolayısıyla Talas ilçesinin Kiçiköy Mahallesi'ndeki tören alanında yaptığı konuşmada, projelerde emeği geçenleri kutladı.

Kayseri'de her alanda ahenkli bir çalışma olduğunu belirten Yıldız, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanım, Kayseri sizin Ankara'daki yükünüzü hem siyaseten hem de idareten hafifletecek yönetim tarzıdır. Merkezle beraber bütünleşen yerel yönetimlerin oluşturduğu sinerji, güzel bir şehir ortaya koymuştur, güzel bir idare ortaya koymuştur. Kayseri'de, üniversitesiyle, akademisyenleriyle, sportif faaliyetleriyle, tarihi ve kültürel varlıklarıyla, bütün yönleriyle büyüyen bir şehir oluşmuştur. Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra 4 üniversiteye sahip olan tek ilimizdir. Bu açıdan Kayseri'de görev yapmak ve bütün çalışkan milletvekillerimizle uyum içinde Ankara'da bulunuyor olmak, bu şerefli görevi idame ettirmek her birimiz için onurdur. Biz, sizlerle beraber, AK Parti hükümetlerine biçilen ömürlere rağmen ve 6 ayda bir sonlandırma mücadelelerine  rağmen inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi niyetle ve yapıcı bir gayretle bütün çalışma arkadaşlarımla beraber bütün teşkilatımızla beraber inşallah Ankara'nın yükünü hafifleteceğiz."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de çalışmalarını anlatarak, AK Parti iktidarlarıyla önlerinin açıldığını, geçmişte engellenen bütün projelerine onay aldıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Talas Raylı Sistem Hattı ve yeni halk kompleksinin açılışı yapıldı. 

Törene, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile TBMM Başkanvekili Sadık Yakut da katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.