Kayserispor ligde kalmayı garantilemek istiyor

Kayserispor ligde kalmayı garantilemek istiyor
- Kulüp başkan vekili Ortaköylüoğlu: "Medicana Sivasspor maçından galibiyetle ayrılıp, ligde kalan taraf olmak istiyoruz"- "Dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Seyirci desteği çok önemli"


KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yarın konuk edecekleri Medicana Sivasspor'u mağlup ederek, kümede kalmayı matematiksel olarak garantilemek istediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 32 haftada topladıkları 33 puanla kümede kalma mücadelesi verdiklerini belirtti.

Takımın son haftalarda iyi bir ivme yakaladığını ve bunu sonuca yansıttığını aktaran Ortaköylüoğlu, Medicana Sivasspor'un karşısına bu moralle çıkacaklarını ifade etti.

İyi bir teknik heyet ve kaliteli bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:

"Umuyorum güzel karşılaşma olur. İki dost şehrin takımlarının karşılaşması olacak. Dostça, fair play çerçevesinde bir karşılaşma olmasını temenni ediyoruz. İki takım için de çok önemli bir maç. Ligin bitmesine iki hafta kaldı. Bu iki haftayı iyi skorlarla bitirip ligde kalmayı arzu ediyoruz. Tabi düşmeme mücadelesi veren takımların hepsine saygı duymamız gerekiyor. Son haftalar yaklaştıkça herkes elinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyor. Rakibimiz de biz de bu mücadele içindeyiz."


- "Puan tablosunda avantajlı durumda olan biziz"


Oğuz Ortaköylüoğlu, ligde hayati haftalara girildiğini belirterek, Medicana Sivasspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını vurguladı.

Küme düşme hattındaki rakiplerine olan puan farkını son maça kadar korumak istediklerine dikkati çeken Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Bu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandık. Şu anda puan tablosunda avantajlı durumda olan biziz ancak bunu hiç bir şekilde düşünmüyoruz. Medicana Sivasspor maçından galibiyetle ayrılıp ligde kalan taraf olmak istiyoruz. Artık yolun sonuna doğru gelindi. Son haftalarda iyi mücadele ediyor ve bunu sonuca yansıtıyoruz. İnşallah, kapanışı da iyi bir şekilde yaparız. Temennimiz mutlu bir şekilde bu sezonu kapatmak. İnşallah, futbol şansı da takımımızın yanında olur. İyi mücadele eder ve iyi sonuçla karşılaşmadan ayrılırız."


- Taraftara destek çağrısı


Sezonun son iç saha maçına çıkacaklarını vurgulayan Oğuz Ortaköylüoğlu, Sivasspor karşılaşmasında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi.

Taraftarın takıma verdiği destekten memnun olduklarını belirten Ortaköylüoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarımız özelikle son karşılaşmalarda iyi bir şekilde takımlarına destek veriyor. Hem deplasmanda hem de iç sahada seyirci avantajımızı iyi bir şekilde kullandığımızı düşünüyorum. Gönlümüzden geçen bu seyirci avantajını daha üst düzeyde kullanabilmek. Arzumuz, büyük stadımızı doldurabilmek. Bu bakımdan Medicana Sivasspor maçı öncesinde ücretsiz Passolig kartı kampanyası düzenledik. Taraftarımızın ilgisi yoğun. Medicana Sivasspor maçını dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Seyirci desteği çok önemli. Taraftarımızın desteği olduğu zaman takımımızın performansında ciddi manada artış oluyor. Onlardan beklentimiz, takımın yanında olmaları. İnşallah onların desteğiyle 90 dakika sonunda hep beraber seviniriz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.