"Kazandığımız için mutluyuz"

"Kazandığımız için mutluyuz"
Alanyaspor karşısında uzatma dakikalarında kazanılan pozisyonun içerisindeki isim olan Halil İbrahim Sönmez, mücadeleyi bırakmamanın karşılığını önemli bir galibiyetle aldıklarını söyledi.

Alanyaspor karşısında uzatma dakikalarında kazandığımız pozisyonun içerisindeki isim olan Halil İbrahim Sönmez, mücadeleyi bırakmamanın karşılığını önemli bir galibiyetle aldıklarını söyledi.

Maç değerlendirmesine, "Pozisyona geçmeden önce bu hafta içi çok kötü olaylar yaşadık. Öncelikle bizim eski takım arkadaşımız olan çok değerli insan Traore'niin çocuğu vefat etti. Kendisine buradan başsağlığı diliyorum. Bizim için gerçekten zordu. Kweuke'nin ikiz çocuklarının ölümü, Aladağ'daki yangında hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz, Brezilya'da yaşanan uçak kazası derken kötü bir hafta oldu bizim açımızdan. Futbola odaklanmak biraz zor oldu. Ama hayat bir şekilde devam ediyor" sözleriyle başlayan Halil İbrahim Sönmez, "Maça gelecek olursak. Penaltı pozisyonundan başlayayım. Yüzde 100 penaltı. Benim için öyle. Tabiki de herkes içinde öyle. Çünkü tekrar tekrar izledik. Maç beklediğimiz gibi başladı. Alanyaspor'un bu şekilde üzerimize geleceğini biliyorduk. İlk 10-15 dakika bu şekilde geçti. Ardından kontrolü elimize aldık ve önce 1-0, daha sonrada 2-0 oldu. Sonrasında anlamadığımız ve anlam veremediğimiz bir kırmızı kart oldu ve 10 kişi kaldık. Akabinde üzerimize gelmeye başladılar ve 2-2'yi buldular. 3-2, 4-2'de olabilirdi. Etkili geldikleri anlarda kalemizi iyi savunduk. 90+3'de gelen galibiyet golü. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Ben de kendi adıma takımıma katkı verebildiğim için çok mutluyum. Bugün burada emek veren ve dışarıda kadroya giremeyen tüm arkadaşlarımızın emeklerine sağlık diyorum" görüşlerine yer verdi.

Halil İbrahim Sönmez, "Benim tek amacım; takımıma verebileceğim en maksimum katkıyı verebilmek. Bunun için buradayım ve bunun için çabalıyorum. Bizim takımda önemli olan bireysel performanslar değil, takımın performansıdır. Bizde bunujn için çalışıyoruz. Dediğim gibi takımıma ufakta olsa katkı verebildiysem ne mutlu bana"derken kalan maçlarla ilgili olarak da görüşlerini "Konyaspor sahaya çıktığı her maçı kazanmak için sahaya çıkar. UEFA Avrupa Ligi'nde iddiamız bitmiş olabilir. Ama Gent karşısında sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunu takımdaki herkes biliyor. Her maçı kazanmak için mücadele veriyoruz. Gent ve diğer maçlarımızda da sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum" sözleriyle aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.