'Kazanırsam Seçim Sonuçlarını Kabul Edeceğim'

'Kazanırsam Seçim Sonuçlarını Kabul Edeceğim'
ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı iş adamı Trump, 8 Kasım'daki seçime ilişkin, "Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim."dedi

WASHINGTON (AA) - ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı iş adamı Donald Trump, 8 Kasım'daki seçime ilişkin, "Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim." değerlendirmesinde bulundu.

Trump, Ohio eyaletinin Delaware bölgesindeki seçim mitinginde, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam Las Vegas'ta yapılan son başkanlık tartışmasında "seçimlere hile karıştığına inandığını" ve bu durumda "sonuçları kabul etmeyebileceğini" söyleyen Trump, Ohio'daki seçim mitinginde sözlerinin arkasında durduğunu belirtti.

"Clinton seçimlere hile karıştırıyor"
"Tüm seçmenlerime ve destekçilerime şu sözü vermek istiyorum: Eğer kazanırsam, bu büyük ve tarihi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını kabul edeceğim." diyen Trump, Demokrat rakibi eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın seçimlere hile karıştırdığı yönündeki iddialarını yineledi.

Ancak "temiz bir seçimin sonuçlarını kabul edeceğini" dile getiren Trump, "Şüpheli bir sonucun ortaya çıkması halinde yasal haklarımı saklı tutuyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.