Kazanma Vakti

Kazanma Vakti
UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Konyaspor, ligin 2. hafta karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’i konuk edecek. Bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak

Mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi I Grubu’na Marsilya mağlubiyeti ile başlayan Atiker Konyaspor, 2. hafta karşılaşmasında konuk edeceği Vitoria Guimaraes karşısında telafi arayacak. Bu sezon taraftarıyla da ilk kez buluşacak yeşil-beyazlılar, karşılaşmayı kazanarak Avrupa’daki ilk galibiyetini de almak istiyor. Konyaspor geride kalan sezon iç sahadaki Avrupa performansıyla beğeni toplamıştı.

KOLAY LOKMA DEĞİL

Geçtiğimiz sezon da UEFA Avrupa Ligi’nde yer alan yeşil-beyazlılar, Konya’da Shakhtar Donetsk, Braga ve Gent ile karşılaşmıştı. Anadolu kartalı evinde ortaya koyduğu futbolla o günden bu yana rakiplerine korku salıyor. Yeşil-beyazlılar kolay lokma olmadığını özellikle kendi taraftarı önünde her seferinde gösterdi.

DÜDÜK ALEKSANDAR STAVREV’DE

Uluslararası futbol komitesi, Atiker Konyaspor ile Vitoria Guimaraes arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi I Grubu karşılaşmasının hakemini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre karşılaşmanın hakemi Makedonya Futbol Federasyonu’ndan Aleksandar Stavrev oldu. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Marian Kirovski ve Dejan Kostadinov olarak belirlendi. Dördüncü hakemliğini Goce Petreski’nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Dimitar Meckarovski ve Dejan Jakimovski olacak.

KONYASPOR’DA 3 EKSİK

Bugün oynanacak karşılaşma öncesinde Konyaspor’un 3 eksik oyuncusu bulunuyor. Yeşil-beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Abdou Razack Traore, sol bek oyuncuları Ferhat Öztorun ve Eren Albayrak karşılaşmada forma giyecek. Rakip Guimaraes’te ise herhangi eksik oyuncu bulunmuyor.

GALİBİYET İSTİYOR

Son 2 sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde yer alan ve rakipleri karşısında bir türlü galibiyete ulaşamayan Atiker Konyaspor, bugün oynanacak Vitoria Guimaraes maçı ile bu eksikliğini gidermek istiyor. Yeşil-beyazlılar 7 maçlık Avrupa serüveninde 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Haber:Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.