Kazım Karabekir Caddesi trafiğe kapatılacak

Kazım Karabekir Caddesi trafiğe kapatılacak
Ankara Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ tarafından yapılacak yol geni̇şletme ve asfalt çalışması nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi yarın geceden i̇ti̇baren trafi̇ğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ tarafından yapılacak yol geni̇şletme ve asfalt çalışması nedeniyle, Kazım Karabekir Caddesi yarın geceden i̇ti̇baren trafi̇ğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve zaman zaman bir bölümü trafiğe kapatılan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yapılacak.

Çalışmalar nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi'nin bir bölümü yarın geceden itibaren trafiğe kapatılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, caddenin metro çalışmalarından dolayı daha önce de belirli aralıklarla trafiğe kapatıldığını anımsattı.

Kapalı kaldığı süre zarfında caddede, metro çalışmaları, güzergah üzerinde bulunan altyapı hatlarının deplasesi gibi işlemlerden ötürü lokal bakımlarla araç trafiği sürdürüldüğünü belirten Üçpınar, "Mevcut asfalt kaplamanın ekonomik ömrünü tamamlaması, metro çalışmalarının sonlanması ve mevsim itibarıyla Kazım Karabekir Caddesi yarın saat 21.00'den itibaren lokal olarak kapatılıp, yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarımız başlayacak.” ifadesini kullandı.

Üçpınar, çalışmalar süresince vatandaşların mağdur olmaması için Kazım Karabekir Caddesi’ne paralel açılan ve caddenin trafiğe kapalı olduğu tarihlerde ulaşımın sağlandığı caddeden trafik akışının kesintisiz olarak sağlanacağını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.