CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu savaşında troller de devrede

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu savaşında troller de devrede
CHP'de İmamoğlu-Kılıçdaroğlu savaşı her geçen gün büyüyor. Ekrem İmamoğlu'nun "balık restorantı" fotoğrafına karşılık karşı cepheden Kemal Kılıçdaroğlu'nun "boğaz manzaralı otel" fotoğrafının servis edildiği öne sürüldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videolarda empoze etmeye çalıştığı 'halktan biri' imajı son paylaşımında yerle bir oldu. Evinin mutfağından ve çalışma odasından videolar çeken Kılıçdaroğlu'nun son videosunda geceliği 100 bin lira olan otelde kaldığı ortaya çıktı. Bu durum Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları ile çelişirken, Kılıçdaroğlu'nun CHP Gençlik Kolları tarafından ifşa edilmesi ise 'CHP'de Kılıçdaroğlu'na operasyon mu çekiliyor?' sorusunu akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son aylarda sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak açıklamalar yapıyordu. Kılıçdaroğlu bu paylaşımlarında bulunduğu ortamlar ile vatandaşlara 'halktan biri' imajını yansıtmaya çalışıyordu.

KILIÇDAROĞLU'NUN MÜTEVAZİLİK OYUNUNU CHP'LİLER BOZDU

Özellikle evinin mutfağında ve çalışma odasında çektiği videolar ile mütevazilik algısı yaratan Kılıçdaroğlu'nun bu oyununu CHP İstanbul örgütü bozdu. CHP Genel Başkanı son yayınladığı videoda kendisini eleştiren bazı sosyal medya hesaplarının 'troll' olduğunu öne sürdü.

GECELİĞİ 100 BİN LİRA OLAN OTELDE KALIYOR

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımda videodaki yansımadan boğaz manzaralı otelde olduğu fark edilirken, otelin gecelik fiyatının ise yaklaşık 100 bin lira olduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun geceliği 100 bin liralık otelde kalması 'israf' açıklamaları ile çelişti.

fkyrzyqwyamlud5.jpg

fkyrz-qxeaidqcb.jpg

İMAMOĞLU'NDAN "İŞİN İÇERİSİNDE BAŞKA KUMPASLAR VAR" AÇIKLAMASI

Öte yandan Fox Tv canlı yayınına katılan Ekrem İmamoğlu, karlı günde yaşanan rezilliği savunmaya çalışırken fotoğraflarla ilgili, "Ha işin içerisinde başka kumpaslar var. Bu konuya girmiyorum. Bir siyasetle ilintisi olan kişi tarafından çekilmesi, kime gönderildiği her detayı biliyorum. Ya ben umursamadım. İkincisi sayın büyükelçisi masada. Bir de karın arasına bu açıklamayı yapacağım! Ben AKOM'dan ayrılıp geçtim zaten yemeğe. Yemeği ertelemek aklımdan geçti ama çok insani düşündüm. Öyle zor durumdasınız ki, hatta biz bizden erken geldiği haberini aldık." açıklaması yaptı.

ADAYLIK SAVAŞI İYİCE AYYUKA ÇIKTI

CHP'nin içinde cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında amansız bir soğuk savaş ilerlediği artık Ankara kulislerinde tartışma götürmez bir gerçek olarak kabul ediliyor. İki isim de hamlelerini sessiz ve derinden yapıp karşı tarafı pasifize ederek cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor. Ekrem İmamoğlunun da görevi olmamasına rağmen İngiltere Büyükelçisiyle baş başa yemek yemesi bunun bir işareti olarak görülüyor. CHP Genel Merkezinin de haberi olmaması nedeniyle bir çok isim tabiri caizse tongaya düştü. Bazı CHP'liler özür dilerken bazılar da hatalarını kabul etmek zorunda kaldı.

ALPAY ÖZALAN: KILIÇDAROĞLU TROLL ARIYORSA ÇEVRESİNE BAKSIN

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Kılıçdaroğlu, troll arıyorsa etrafına baksın. "İstanbullular mağdurken Ekrem İmamoğlu İngiliz Büyükelçi ile 3 saat keyif çatmaz." diyen ve rezil olan trolleriniz var. Besleme ünlüler, fondaş gazeteciler, vekilleriniz ve genel başkan yardımcılarınız trollüğü kimseye bırakmaz" paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum