Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı CHP Genel Merkezi'ndeki Türk bayraklarını kaldırttı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı CHP Genel Merkezi'ndeki Türk bayraklarını kaldırttı!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı PKK yanlısı siteye verdiği röportajda CHP Genel Merkezindeki Türk bayraklarını kaldırttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi kendisine danışman olarak atadı. Kılıçdaroğlu'nun elleri ile rozet taktığı Elçi'nin PKK terör örgütüne destek mesajları ortaya çıktı.

CHP Genel Merkezi, bu paylaşımlara sessiz kalırken, Elçi rezaleti bir başka boyuta taşıdı. PKK'ya yakınlığı ile bilinen Rudaw'a CHP Genel Merkezi'nde röportaj verdi. Röportajda, 'Özerklik' vurgusu yaptı.

Bu sözlere vatandaştan tepki yağdı, CHP sessiz kaldı. Aynı gün bir başka skandalın daha yaşandığı ortaya çıktı. Nuşirevan Elçi, röportaj sırasında Türk bayraklarını kaldırttı.

aa-20230104-29910418-29910417-chp-sozcusu-oztrak-myk-toplantisina-iliskin-toplanti-duzenledi.jpg

FAİK ÖZTRAK'A SORULDU: BİZİ BAĞLAMAZ!

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya ilişkin parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Öztrak soruuları cevapladı:

Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin sözlerine yönelik tepkiler hakkında, "Şunu açıkça ifade edeyim, Genel Başkanımızın, parti sözcüsü olarak benim ve grup başkan vekillerimizin dışında her beyan, ancak şahsi görüşü yansıtır. Partimizi hiçbir şekilde bağlamaz. Bu konunun partimizin de gündeminde olmadığını ilgili danışman ifade etmiş." dedi.

Öztrak Türk bayraklarıyla ilgili yorum yapmadı.

untitled-1.jpg

ELÇİ: KILIÇDAROĞLU, 'KÜRDİSTAN LAFINDAN RAHATSIZ OLUYORUM' DEMEDİ

Öte yandan sitede yer röportajda Nuşirevan Elçi'nin, "Kılıçdaroğlu, Kürdistan lafından rahatsız oluyorum demedi. Böyle bir şey söylediğini belirten kimse iftira atmıştır.” ifadeler dikkat çekti.

Rûdaw: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kürdistan lafından çok rahatsız oluyorum” demişti. Bu şekilde bir tavır ile sizin bahsettiğiniz projeleri yerine getirileceğine inanıyor musunuz?

Nuşirevan Elçi: Bu sözleri duyduktan sonra, ben de kendisine sordurdum ve “ben böyle bir şey demedim” dedi. Bunu ben de google de diğer yerlerde baktım araştırdım. Böyle bir şey dememiş. Böyle bir şey söylediğini belirten kimse iftira atmıştır.

ALPAY ÖZALAN'DAN TEPKİ

Yaşananlara tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun özerklik isteyen başdanışmanı Nuşirevan Elçi, verdiği röportaj sırasında CHP Genel Merkezi'ndeki Türk bayraklarını da kaldırttı. "İttifak yaptığımız için olumlu-olumsuz her konuda ortağız." diyen Meral Akşener, bunlara da ortak mı?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum