Kendisini Anakonda Yılanına Yedirdi!

Kendisini Anakonda Yılanına Yedirdi!
Doğa bilimci Paul Rosolie belgesele kanalında bir programda kendisi için ürettiği bir elbise ile Anakonda yılanına gitti. Kendisini bilerek kameraların önünde kendisini yıla yediren Paul’e tepkiler…

Doğa bilimci Paul Rosolie, Discovery Channel’ın “Eaten Alive” isimli programı için kendi ürettiği “yılan geçirmez” bir kostümü giyerek dev bir anakondanın kendisini yutmasına izin verdi.

HAYVANSEVERLER ELEŞTİRDİ

7 Aralık’ta yayınlanacak olan programın tanıtım filmi tüm dünyada büyük ilgi gördü ancak hayvanseverler “reyting için” bir canlıya eziyet ettiğini söyledikleri Rosolie’yi eleştirdi.

“BENİ TANIYANLAR BİLİR”
Filmın yayından kaldırılması için Change.org internet sitesinde bir imza kampanyası başlatılırken, 26 yaşındaki doğa bilimci, “Beni tanıyan herkes hiç bir canlıya zarar vermeyeceğimi bilir” diyerek kendini savundu.

Amazon ormanlarında yaşayan Anakonda cinsi yılanlar 9 metre uzunluğa ulaşabiliyor ve genellikle vahşi domuz ve geyikleri yiyerek besleniyor.

Avlarını sıkıştırarak boğup öldürdükten sonra bütün halinde yutan anakondaların birçok kez “insan yediği” iddia edildiyse de bu iddialar şimdiye dek kanıtlanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.