Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor
Galatasaray'da misyonunu tamamladığını düşüne Kerem Aktürkoğlu, Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın kilit futbolcuları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu ara transfer döneminde yıldızının parladığı Galatasaray’a veda ediyor.

İngiliz ve İtalyan ekipleriyle adı sık sık anılan milli futbolcu, Kerem Aktürkoğlu’nun yeni adresi belli olurken detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Championship'in Premier Lig'e yükselme yolundaki iddialı ekiplerinden Leeds United, Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti.

İngiliz ekibinin, Galatasaray'ın bonservisini 15 milyon euro olarak belirlediği milli futbolcuyu ısrarla kadrosuna katmak istediği belirtildi. İtalyan ekibi Lazio'nun da Kerem Aktürkoğlu'nun durumunu yakından takip ettiği iddia edildi.

Takımıyla geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sene Şampiyonlar Ligi'nde de başarıyla boy gösteren Kerem Aktürkoğlu, Avrupa macerasına başlamaya sıcak bakıyor.

Galatasaray formasıyla 148 maçta forma giyen Kerem Aktürkoğlu, rakip filelere 37 gol bırakırken, 38 de asist yaparak skora katkıda bulundu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.