"Kerim Frei inanılmaz"

"Kerim Frei inanılmaz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic'in açıklamaları şu şekilde:

Başakşehir karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Bilic, "4. hakem ile maçtan sonra da konuştum, kendisi ile düşüncelerim çok olumlu. Sormak istediklerimi sordum ve bana gayet medeni bir şekilde cevap verdi. Son 20 dakikada agresiftim, agresif olmak zorundaydım. Maçları 11 kişi tamamlayamıyoruz ve oyuncularım buna rağmen çok iyi mücadele ettiler, onları tebrik ediyorum. İlk yarı 0-0 sona erebilirdi, rakibimiz çok organize bir takım, bunu biliyorduk. Golü yedikten sonra toparlandık ve hücum oyuncularımızın da oyuna daha fazla ağırlıklarını koymasıyla skora gitmeye başardık. Çok iyi mücadele ediyoruz ve her hafta bunu görüyoruz. Orta alanda biraz daha organize olmamız gerekiyor" dedi.

"Kerim Frei inanılmaz bir performans yaptı"

Kırmızı kartları da değerlendiren Bilic, "Bugünkü kırmızı kartların durumu daha öncekilerden daha farklı. İsmail Köybaşı çok üzgün olduğunu söyledi, Pedro Franco da o müdahaleyi yapmak zorundaydı. Ben özellikle oynadığımız oyundan konuşmak istiyorum. İlk yarıda rakibe karşı üstüntük ancak oyuncularımız ekstra kalitelerini ortaya koyamadı. İkinci yarıda bambaşka oynadık, Kerim Frei inanılmaz bir performans yaptı, Demba Ba müthiş bir gol attı, Sosa katkı sağladı. Kazanamayabilirdik ama bu şekilde mücadele etmelerinden gurur duyuyorum, kaybetsek de bu şekilde kaybetmeliyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.