Keykubat köşkü hizmete girdi

Keykubat köşkü hizmete girdi
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Kampüsünde akademik ve idari personelin daha modern şartlarda beslenme ve dinlemelerine imkan tanıyacak Keykubat Köşkü, hizmete girdi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Kampüsünde akademik ve idari personelin daha modern şartlarda beslenme ve dinlemelerine imkan tanıyacak Keykubat Köşkü, hizmete girdi. 

11-001.jpg
Hizmete açış programına SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Genel Sekreter Fazilet Uyar, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulların müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Üniversite yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren programda ilk yemek servisini Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ile birlikte yaptı. Ardından protokol üyeleri tesisi ve tesiste bulunan sosyal aktivite alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

“UZUN YILLAR İHTİYACI KARŞILAYACAK MODERN BİR TESİS”
SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Bugün bir süredir yapımı ve tefrişatı devam eden ve Selçuk Üniversitesi açısından önemli bir sosyal tesis olan Keykubat Köşkünün hizmete girmesi vesilesiyle bir aradayız. Burada ilk servis açılırken birlikte olmayı arzu ettik. İçinde bulunduğumuz bu bina tüm akademik ve idari çalışanlarımızın istifade edebileceği oldukça nezih bir yemek salonu olduğu gibi çeşitli gruplar için tasarlanan özel salonlarımız da bulunmaktadır. Ayrıca personelimizin ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek satış yerleri yer almaktadır. Keykubat Köşkü hiç şüphesiz Selçuk Üniversitesinin yıllarca ihtiyacını görebilecek oldukça modern bir tesis konumundadır. Bu tesisin Üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyor, hizmete girmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SELÇUKLU MİMARİSİ İLE TASARLANDI
Selçuklu mimarisiyle tasarlanan Keykubat Köşkü, gerek akademik ve idari personelin gerekse öğrencilerin beslenme ve sosyal aktivite gereksinimlerini karşılayabileceği bir tesis olma özelliği taşıyor. 4 kattan oluşan, 10 bin metrekare kapalı alana sahip yapının bünyesinde bin kişilik yeni bir yemekhane, özel salonlar ve satış alanları bulunuyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.