KİKAD'da 8. olağan genel kurul tamamlandı

KİKAD'da 8. olağan genel kurul tamamlandı
Konya İş Kadınları Derneği ( KİKAD) 8.Olağan Genel Kurul Toplantısını tamamladı.

Konya İş Kadınları Derneği ( KİKAD) 8.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı tamamladı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu afet sebebiyle Meram Sema Otel’de sade bir toplantıyla bir araya gelen KİKAD üyeleri 2023-2026 dönemi için yeni yönetim ve denetim kurullarını seçti. Yeni dönemde Başkan Güliz Arıkoğlu ile devam etme kararı alan KİKAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Güliz Arıkoğlu, Zeynep Aktuna, Şeyma Ayhan, Ruhsar Tanrıkulu, Saime Yardımcı, Aysun Nurullahoğlu ve Hatice Dikici. Denetim kurulu üyeleri ise Gürcü Arıtürk, Rasime Karataş ve Büşra Ünüler’den oluştu.

kikad-2.jpeg

Deprem yardımlarına dikkat çekildi

Önceki dönem faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda 2023 yılı faaliyet planları üzerinde görüşler alındı. Başkan Güliz Arıkoğlu, tüm Türkiye’ye başsağlığı, yaralılara şifa ve deprem bölgesinde bulunan herkese sabır ve geçmiş olsun temennilerini iletti. Bundan sonra ki projelerinin deprem bölgesinde ki yaraların birlikte sarılması üzerine sürdürülebilir ve depremzedeler için katkı sağlayıcı olacağını belirten Arıkoğlu, 2023 yılının Cumhuriyet’in 100.yılı ve Mevlana Yılı olması sebebiyle Konya’ da birçok etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını bildirdi. KİKAD’ın güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, “BİZ” bilinci ile “GÜÇ BİRLİĞİ” içinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek tüm üyelere ve KİKAD’a şimdiye kadar değer katan tüm başkan ve yönetimlerine teşekkür etti.

kikad-3.jpeg

kikad-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.