Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki gizli protokolde yeni detaylar

Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki gizli protokolde yeni detaylar
Ümit Özdağ , Klıçdaroğlu'nun "İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur" dediği gizli protokolde odada 4 kişinin olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde 'gizli' bir protokol imzaladıkları Ümit Özdağ'ın açıklamalarıyla ortaya çıkmış, sonrasın da Kılıçdaroğlu'na hem partililer hem de masa ortakları sert eleştiriler yöneltmişti.

Protokolü Ümit Özdağ ile kendisi dışında kimsenin bilmediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur." diyerek savunmuştu.

Ümit Özdağ son olarak CHP lideri ile imzalanan anlaşmadan en az dört kişinin haberdar olduğunu ve CHP Genel Başkan Danışmanı İmambakır Üküş'ün her detayı bildiğini söyleyerek yazısına gönderme yaptı. Ümit "İmambakır Üküş CHP Genel Başkan Danışmanı olarak Zafer Partisi-CHP protokolünün oluşmasının hemen her aşamasında vardı. İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi." diye konuştu.

aa-20230519-31180575-31180573-cumhurbaskani-adayi-ve-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu.jpg

İSMAİL SAYMAZ BİLE İSYAN ETTİ!

Yaşananlar ve ortaya çıkan yalanlar CHP'ye yakınlığı ile bilinen İsmail Saymaz'ı bile rahatsız etti. Saymaz, Özdağ'ın paylaşımın altına, "CHP sözcüsü Faik Öztrak’ın “Haberim yok” dediği gizli protokolü CHP’de hiçbir resmi görevi bulunmayan gazeteci İmambakır Üküş biliyormuş. Meğer Üküş, protokol imzalanırken odadaymış. Halbuki Kılıçdaroğlu, protokol için “İki kişi arasında yapılan” demişti. Akıl alır gibi değil." notunu düştü.

untitled-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.