Kılıçdaroğlu, kendisine 'kanı bozuk' diyen Perinaz Mahpeyker Yaman'ı danışmanlığına getirdi

Kılıçdaroğlu, kendisine 'kanı bozuk' diyen  Perinaz Mahpeyker Yaman'ı danışmanlığına getirdi
Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceden kendisine 'zavallı, hain ve kanı bozuk' diye hakaretler savuran Perinaz Mahpeyker Yaman'ı 'genel başkan danışmanı' olarak atadı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden hezimetle çıkan ve tek adam, "istifa" ve tek adam" çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu'nun ıslak imzası ile 'Kadın ve Aile Politikaları' konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Danışmanı' olarak Perinaz Mahpeyker Yaman ataması sosyal medyada ve siyaset dünyasında gündem oldu.

f80859f9-vyu8yaliykouamumu19vi.jpeg

Perinaz Mahpeyker Yaman, daha önce "kanı bozuk" dediği Kılıçdaroğlu'na danışmanlığına getirdiği için teşekkür etti.

KILIÇDAROĞLU'NA "KANI BOZUK" DEMİŞ!

Perinaz Mahpeyker Yaman'ın daha önce Kılıçdaroğlu için "kanı bozuk, zavallı, hain" gibi ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Yaman'ın aynı zamanda FETÖ sever olduğu da ortaya çıktı.

balksz1-010920238d833771.jpg

f49ywsxwgaabkn7.jpeg

KARAGÖZ: SOLDAKİ VE SAĞDAKİ, KILIÇDAROĞLU'NUN YENİ BAŞDANIŞMANI

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, "Soldaki ve sağdaki, CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu'nun yeni Başdanışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman" paylaşımı yaparak Yaman'ın daha önce attığı twitleri paylaştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.