Kılıçdaroğlu Malatya ziyaretinde camiye gitmemiş, Cuma Namazı kılmamış!

Kılıçdaroğlu Malatya ziyaretinde camiye gitmemiş, Cuma Namazı kılmamış!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 Mart Cuma günkü Malatya ziyaretinde gün boyu camiye gitmediği ve Cuma Namazı kılmadığı belirtildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Mart Cuma günü Malatya’yı ziyaret etmiş ve ziyareti esnasında Cuma Namazı kıldığı ve çıkışta da açıklama yaptığı sosyal medyada gündem olmuştu.

deniz-demir.jpg

Bu bilgi üzerinden pek çok gazeteci, siyasetçi, ünlü isim ve bu bilgi üzerine yorum yaptı, konu televizyonlardaki kimi tartışma programlarında da dile getirildi.

Sosyal medyada Kılıçdaroğlu'nun Cuma Namazı çıkışı açıklama yaptığını ifade edenler arasında CHP PM Üyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Deniz Demir de yer aldı.

kilicdaroglu muhtarlik

TEYİT ORG: 'CAMİ DEĞİL MUHTARLIK BİNASI'

Kılıçdaroğlu'nun cuma namazı kıldığı şeklindeki haberler sosyal medyada muhalif kesim ve Kılıçdaroğlu taraftarlarının tepkisine neden oldu.

Tartışmalar üzerine teyit.org sitesi konuyu gündemine taşıdı. Sitede yer alan bilgilerde Kılıçdaroğlu'nun açıklama yaptığı yer cami önü değil muhtarlık binası önü olduğu belirtildi ve fotoğraflara yer verildi.

untitled-2.jpg

'ANKA MUHABİRİ, KILIÇDAROĞLU'NU GÜN BOYU TAKİP ETMİŞ, CAMİYE GİTTİĞİNİ GÖRMEMİŞ!'

Teyit org'da konuyla ilgili bilgi almak için Malatya’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu takip eden Anka Haber Ajansı’ndan Tamer Arda Erşen ile görüşüldüğü belirtilerek şöyle denildi: "Tamer Arda Erşen, Kılıçdaroğlu’nun açıklama yaptığı yapının cami değil muhtarlık binası olduğunu doğruladı. Erşen, gün boyu Kılıçdaroğlu’nu takip etmiş ve camiye gittiğini görmemiş."

Sitede Kılıçdaroğlu’nun 10 Mart 2023’te camiyi ziyaret ettiğini gösteren bir görüntüye de ulaşılamadığı vurgulandı.

DÜZELTME VE ÖZÜR!

CHP yönetiminden konuyla ilgili net bir bilgilendirme yapılmamasına karşın teyit org'daki ve sosyal medyadaki değerlendirmeler ve bilgiler ışığında Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 Mart Cuma günkü Malatya ziyaretinde gün boyu camiye gitmediği ve Cuma Namazı da kılmadığı anlaşıldığından, Kemal Kılıçdaroğlu ve destekçileri ile okuyucularımızdan özür dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum