Kılıçdaroğlu mu, Özgür Özel mi? CHP'de hangi ilde kim önde?

Kılıçdaroğlu mu, Özgür Özel mi? CHP'de hangi ilde kim önde?
Gazeteci Şaban Sevinç'in yaklaşan kurultay öncesi delegelerin illere göre dağılımını gösterdiğini iddia ettiği tablo ses getirmişti.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Gazeteci Şaban Sevinç'in yaklaşan kurultay öncesi delegelerin illere göre dağılımını gösterdiğini iddia ettiği tablo ses getirmişti.

Şaban Sevinç, heri kanattan bazı itirazlar olduğunu ifade ederek, "Kurultayı Delege tahmin tablosuna itirazlar… Dün akşam paylaştığım aşağıdaki delege TAHMİN tablosuna şu ana kadar 28 delegesi bulunan Şanlıurfa’nın 8-10 delegesinden itiraz geldi ve “Biz blok Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz” diyerek aralarında değişimci 5 delege olmadığını öne sürdüler. Öte yandan Kılıçdaroğlu’na yakın bir doğu milletvekili ise 3-4 ilde durumun farklı olduğunu ancak genel olarak tablonun makul olduğunu söyledi. Yine doğu ilinden bir delege “Bizi ful Genel Merkezci diye yazmışsın ama öyle değiliz, kararımızı 1-2 gün sonra açıklayacağız” açıklaması yaptı.

Şaban Sevinç'in tahmi tablosuna göre Genel Merkez 641 , Değişimciler 729 oya sahip.

f9dwn5mw4aepiuw.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.