Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı

Kılıçdaroğlu, Nuşirevan Elçi'yi başdanışman atadı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, eski Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi'yi başdanışmanı olarak atadı.

Cumhuriyet Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışman kadrosu tartışılmaya devam ediyor. Kılıçaroğlu, FETÖ elebaşı Gülen'den teşekkür mesajı alan Daron Acemoğlu ve ABD'li Jeremy Rifkin ile Hacer Foggo'dan sonra geçtiğimiz günlerde partiye katılan eski Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi'yi başdanışmanı olarak atadı.

PKK SEMPATİZANIYMIŞ

Nuşirevan Elçi'nin danışman kadorsuna atanması sosyal medyada gündem olurken Eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi'nin terör örgütü PKK'ya destek paylaşımları yaptığı ortaya çıktı. Twitter'dan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu paylaşımları retweet eden Elçi'nin açık açık örgüte destek vermesi dikkat çekti.

Doğu Masası çalışmaları kapsamında CHP'ye katılan Elçi, rozet takma törenindeki konuşmasında, "Siyasete girerken belli hedefleri ve amaçları hedef koyarak bu yola girdik. Hem ülkenin temel sorunlarını çözmek hem de eskiden egemen olan hizmet siyasetini geri getirmek için bu yola koyulduğumu belirtmek isterim. Eksiksiz demokrasiyi getirebilmek için el birliği ile onları yapabileceğimize inanıyoruz" demişti.

fgzueo4wyaapdri.jpg

MEHMETÇİK'E ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYOR İFTİRASI

CHP'nin ekonomi alanındaki danışman kadrosunda yer alan Hacer Foggo'nun TSK'ya 'çocuk katili' iftirasında bulunduğu tweetleri ortaya çıkmış ve tepki çekmişti. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Hacer Foggo'nun paylaşımında TSK'ya yönelik, "Siz eğitim yaparken “Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi”ne göre 44 çocuk öldürüldü." ifadelerini kullandığı ortaya çıkmıştı.

FETÖ'YE DESTEK

Foggo, FETÖ terör örgütünün medya yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlara da karşı çıkarak, "Tarih bu kareyi yazacak, Bugün TV 'den son kareler canlı yayın kameranına müdahale ediliyor." demiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.