Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ, "İçişleri", "Milli Eğitim", "Kültür ve Turizm"le Milli Eğitim bakanlıklarında anlaşmış

Ümit Özdağ, İçişleri'ndne sonra diğer iki bakanlığı da açıkladı.

8'li Masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Turu öncesi ittifak yaptığı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları mutabakatın detaylarını paylaşan Ümit Özdağ, "Söz vermek değil, yazılı mutabakatımız var. Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık." demişti.

Gizli protokol siyaset dünyasında günlerce konuşulmuş masanın küçük ortakları Gelecek ve DEVA ile dışarıdan destekçi HDP, Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti.

2 BAKANLIĞI DA AÇIKLADI

Tartışmalar sürerken Ümit Özdağ, Bahar Feyzan'ın Youtube kanalında diğer iki bakanlığın da ismini açıkladı. Özdağ, "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı için de söz verildi. İlk kez açıklıyorum. Ama bunlar konusunda bir yazılı metinde anlaşmadık. Hata Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bölünebileceğinden konuştuk. MİT'in içinden gelen birisinin başkan seçilmesi kaydıyla görüşüldü." dedi.

ZAFER ŞAHİN: AZ DAHA CHP'Yİ DE ÜSTÜNE YAPACAKMIŞ

Konuyu sosyal medya hesabına taşıyan Gazeteci Zafer Şahin, "Kılıçdaroğlu’nun Özdağ’a vermeyi taahhüt ettiği bakanlıklar … İçişleri Kültür -Turizm Milli Eğitim… Ve bir de MİT!! Az daha partiyi de üstüne yapacakmış. İyi sıyırmış CHP bu işten…" ifadelerini kullandı.

untitled-1-002.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.