Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
Adalet Bakanı Bozdağ:- "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı hakkındaki sözleriyle siyasetteki seviyeyi, ahlakı ve edebi düşürdü. Söylenecek; edep yahu, ahlak yahu!"

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı hakkındaki sözleriyle siyasetteki seviyeyi, ahlakı ve edebi düşürdü. Söylenecek; edep yahu, ahlak yahu!" mesajını paylaştı.

Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun, Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından kınadı.

"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı hakkındaki sözleriyle siyasetteki seviyeyi, ahlakı ve edebi düşürdü" ifadesini kullanan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Söylenecek; edep yahu, ahlak yahu! Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı hakkındaki bu çirkin ve cinsiyetçi üslubunu, şiddetle kınıyorum. Her kap, içindekini sızar. Kötü bir kalbin duyuşu ve o duyguyu meydana koyuşu da kötü olur. Kılıçdaroğlu'nu herkese ve özellikle de kadınlara karşı temiz bir dille, edep ve ahlak yüklü bir üslupla konuşmaya davet ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.