Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:- "CHP'deki özellikle hanımefendi kardeşlerime sesleniyorum. Yapmayın, etmeyin, bu şahsa önce siz cevap verin"

ORDU (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "CHP'deki özellikle hanımefendi kardeşlerime sesleniyorum. Yapmayın, etmeyin, bu şahsa önce siz cevap verin." dedi.

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Ecertaş, Ordu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Daha sonra, beraberinde AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle Tahıl Pazarı mevkisinde Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtan Ecertaş, partisinin Gençlik Kolları Başkanlığınca bir otelde düzenlenen programda da parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Regaip Kandili gibi önemli bir günde Ordu'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ecertaş, tüm Müslüman aleminin kandilini kutladı.

Türkiye'de gençlik teşkilatlanma yapılanmasını geliştirmek anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Ecertaş, "Türkiye'nin her yerinde hastane ziyaretleri yapıyoruz. Hastaneye gittiniz ve ziyaret ettiniz. Bir tane yaşlının evine giderek ziyaret ettiniz. Orada o dertle dertlenirken derler ki size 'benim de bir tane oğlum, bir tane kızım var. Ne olur onunla da ilgilenir misiniz?' Biz oradaki vatandaşımızın, hemşehrimizin derdiyle dertlenmeliyiz. Gerçekten burada dertli, tasalı bir çalışma içerisinde bulunan bir gençlik gördük." diye konuştu.

Yaptıkları ziyaretlerde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirten Ecertaş, "Çünkü inanıyoruz ki toplumun ve gençliğin tümüne ulaşmak doğrudan bizim harcımız değil, yetişmeyiz, beceremeyiz. Diyoruz ki 'bütün bu çalışma kapsamında sivil toplumumuzla beraber hareket edelim, üniversitede beraber hareket edelim'. Çünkü bu üniversitedeki her fakültedeki, her meslek yüksekokulundaki, her enstitüdeki arkadaşımız bizim arkadaşımız, bizim dostumuz." ifadesini kullandı.

Ecertaş, herkesin bulunduğu mahallelerde verimli çalışma yürütmesi gerektiğine dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ciddi anlamda sahiplenme iç güdüsüyle beraber bu çalışmayı yaptığımızda göreceğiz ki şöyle arkadaşlar var, biraz milliyetçi odaklı ama şu seçimde anayasa konusuna kızıyorlar. Yeni anayasa yapılmasına ve başkanlık sistemine kızıyorlar, bileceğiz ki o kişinin aydınlatılmaya ihtiyacı var. En güzel şekilde bizim aydınlatmamız, anlatmamız, tartışmamız lazım. Dolayısıyla herkese gidelim, konuşalım. Şu anda vakit tam vakti. Herkesle gidip görüşelim. Mutlaka ve mutlaka sohbet edelim. Sosyal medyayı, telefonu en güzel şekilde kullanmamız lazım."

- Kılıçdaroğlu'na eleştiri

Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine de değinen Ecertaş, şu görüşlerini paylaştı:

"Belli başlı konularda sert durmamız lazım. Mesela iki gün önce çok ahlaksız bir şey yaşadık. Muhalefetin başındaki şahıs, ismini biz artık tırnak içinde ahlaksız Kılıçdaroğlu tamlaması dışında anamıyoruz. Anamamamızın sebebi de o yaptığı ahlaksızca söylem. O söylemden vazgeçene, özür dileyene kadar kendisi, bizim bu saatten sonra 'ahlaksız Kılıçdaroğlu' dışında bir söylemimiz yok. Tamlamayı tek başına kullanmıyoruz. Bu sebepten ötürü mutlaka ama mutlaka burada bizim bu konuda bilinçlenmemiz lazım."

Ecertaş, teşkilatların, bilinçli şekilde hareket etmesi gerektiğine işaret ederek, "Evde televizyonu açtığımız zaman haberlerde Kılıçdaroğlu çıktığında, aman çoluğumuza, çocuğumuza izletmeyelim, kimseye izletmeyelim. Bizler gençler olarak büyüklerimizden bu siyaseti görüyoruz, onlardan öğreniyoruz. CHP'deki özellikle hanımefendi kardeşlerime sesleniyorum. Yapmayın, etmeyin, bu şahsa önce siz cevap verin. 'Bu ahlaksızlığı yapmayın, özür dileyin' deyin. 'Burada onurumuz var' deyin. Bu noktada tüm teşkilatlarımızı bu konuda hassas olmaya davet ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından Ecertaş, gençlerle sohbet ederek, soruları yanıtladı.

Programa, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.