Kılıçdaroğlu'nun TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma

Kılıçdaroğlu'nun TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma
KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Odalar ve...

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 72. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma ile alakalı yazılı bir açıklama yaptı.

Öztürk, açıklamasında, Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar kullandığı üslupla siyasi etik kurallarını hiçe saydığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu'nun genel kuruldaki sözleri ile 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan bir kurumu hedef aldığını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Halkımız katılımcı demokrasinin gereği olarak seçimlerini yapmış ve Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'ye ana muhalefet görevi vermiştir. Fakat Kılıçdaroğlu, bulunduğu makamın ağırlığını taşımaktan uzak bir şekilde edebe aykırı bir üsluptan vazgeçmemiştir. Kılıçdaroğlu, son olarak TOBB'u korkaklıkla itham etmekle iş dünyasını hedef alan talihsiz bir ifade kullanmıştır. TOBB, temsil ettiği iş dünyasının haklarını ve çıkarlarını korumak için hükumetimiz ile işbirliği içinde çalışmaya özen gösteren bir kurumdur. Bu anlayışla her ortamda, temsil ettiği kitlenin görüş ve önerilerini hükumete iletmeye devam edecektir. Hükumete muhalefet etmek, siyasi partilerin yerine getirmesi gereken bir görevdir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.