Kilis Belediye Başkanı Kara:

Kilis Belediye Başkanı Kara:
"Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu coğrafyada var ve lider olmaya devam ederiz"

KİLİS (AA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece bu coğrafyada Türkiye'nin lider olmaya devam edeceğini söyledi.

Kara, Hemşirelik Haftası kapsamında Belediye Konukevi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Suriye'den atılan füzeler nedeniyle kentin zor günler geçtiğini, hastanenin de atılan füzelerin tam ortasında kaldığını buna rağmen sağlık çalışanlarının korkmadan cesaretle görev yaptığını söyledi.

Tüm belediye personelinin özverili bir şekilde görev yaptığını anımsatan Kara, "Belediye personeli de diğerleri de çalışmasaydı eksiklik olurdu fakat çok büyük kayıp olmazdı ama hastane çalışmadığı zaman eksiklik olmaz çok büyük kayıp olurdu. Onun için sağlık çalışanlarına dik duruşundan, cesaretinden ve çalışma azminden dolayı Kilis halkı adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İnsan hayatında zaman zaman zor ve sıkıntılı dönemler olabileceğini ifade eden Kara, yaşamda iniş çıkışların olabileceğini belirtti. Kara, şunları kaydetti:

"İnsan, bazı zaman oturur çocukluk günlerini özler ancak herkesin hayatında iniş ve çıkışlar vardır. Hatta 'bıktık, usandık, kurtulalım' dediğimiz günler de olmuştur. İnsanların hayatlarında böyle günler olduğu gibi, ülke ve şehirlerin hayatında da bu tür günler olabilir. Biz şuna inanıyoruz. Bela ve musibet istenmez. Hiç kimseye biz istemeyiz. Kendi düşmanımıza bile. Böyle bir musibet geldiği zamanda bize sabretmek ve dik durmak düşer. Zor ve sıkıntılı bir coğrafyada yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu coğrafyada var ve lider olmaya devam ederiz. Birbirimizi yersek, uğraşırsak, sırt verme yerine birbirimize çelme atma yoluna gidersek bu coğrafyada yaşamamız mümkün değil."

Belediye Başkanı Kara, zor ve sıkıntılı günlerin el birliğiyle aşılacağını vurgulayarak, kentte görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.