Kilis Valisi'nden açıklama

Kilis Valisi'nden açıklama
Kilis Valisi Tapsız şahsıyla ilgili sosyal medya ve medyadaki eleştirilere ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır." ifadelerini kul

Kilis Valisi Süleyman Tapsız şahsıyla ilgili sosyal medya ve medyadaki eleştirilere ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, son günlerde bazı medya organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde şahsıyla ilgili asılsız iddialara yer verildiğini belirterek, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı medya organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde şahsıyla ilgili asılsız iddialara yer verildiğini kaydetti.

Bu tür çarpıtma ve paylaşımları kasıtlı olarak yayan odakların, misafirperverliği ve hoşgörüsü ile bilinen güzide ilimizde son zamanlarda oluşan psikolojik atmosferi kullanarak devlet ve millet arasındaki güveni zedelemeyi amaçladığını vurgulayan Tapsız, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır. Ancak bilinmelidir ki, bu tür nafile çabalar, milletimizin devletine olan sarsılmaz güveni ve sağduyusu sayesinde geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.