Kilis'e roket mermilerinin düşmesi

Kilis'e roket mermilerinin düşmesi
Kilis'te Suriye'den atıldığı belirlenen roket mermilerinin isabet ettiği bir cami ile bir evde ölü ve yaralılar olduğunu duyan bir grup vatandaş, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıp olayı protesto etti- Polisin uyarılarına rağmen dağılmayan ve taşkınlık yapan

KİLİS (AA) - Kilis'te, Suriye'den atıldığı belirlenen üç roket mermisinin isabet ettiği bir cami ile bir evde ölü ve yaralılar olduğunu duyan bir grup vatandaş, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıp olayı protesto etti.

Alınan bilgiye göre, Kilis Valiliğine 100 metre mesafedeki Canbolat Camisi'nin avlusu ile Karataş Mahallesi'ndeki bir eve iç savaşın devam ettiği Suriye'den atıldığı belirlenen üç roket mermisinin isabet etmesi üzerine, bir grup vatandaş Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Olayı protesto eden vatandaşların dağılmaması üzerine polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak grubu dağılmaları konusunda uyardı. Gruptaki bazı kişilerin polise direnip dağılmayacaklarını bildirmeleri üzerine ekipler, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale ederek grubu dağıttı.


Kilis'e roket mermilerinin düşmesi

Kilis'e roket mermilerinin düşmesi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.