Kilolarından kurtulan imamın hayatı değişti

Kilolarından kurtulan imamın hayatı değişti
Hatay'da tüp mide ameliyatıyla 210 kilodan 120 kiloya düşen imam, hayatını ve mesleğini daha rahat sürdürüyor

Hatay'da aşırı kiloları yüzünden görevini yapamaz hale gelen ve geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası 210 kilodan 120 kiloya düşen imam Yusuf Kaklık, hayatını artık daha rahat sürdürüyor.

Yayladağı ilçesine bağlı Karaköse Mahallesi'ndeki camide 9 yıldır imamlık yapan 2 çocuk babası Kaklık, kilolu günlerindeki sıkıntıları geride bırakıp yeni bir hayata "merhaba" demenin mutluluğunu yaşıyor.

Geçmişte yaşadığı sıkıntıları unutmak isteyen Kaklık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kilo sorunlarının küçük yaştan itibaren ortaya çıktığını ancak son 5 yılda kilolarında ciddi artış olduğunu söyledi.

"Otobüsten indirildim"

Eviyle görev yaptığı caminin arası 200 metre olmasına rağmen 5 defa dinlenerek 15 dakikada ancak gittiğini anlatan Kaklık, şöyle konuştu:

"Bir defasında otobüsle eşimin Antalya'daki ailesini ziyarete gitmek istedim. Uyurken çok ses çıkardığım ve etrafı rahatsız ettiğim için yolda indirilmek zorunda kaldım. Bu beni ve ailemi çok etkiledi. Çocuklarım ödevleriyle ilgili soru sorduğunda uyku sorunum nedeniyle cevaplayamıyordum. Benden artık kopmuşlardı. Onlarla oynayamıyor, hiç kimseye misafirliğe gidemiyordum. Bu beni çok üzüyordu. Anneme bile 3 yıl hiç gidemedim. Üzerime elbise bulamadığımdan şalvar diktiriyordum. İnsanların içerisine çıkmaya bile utanır olmuştum."

Yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle 6 ay önce ameliyat olmaya karar verdiğini belirten Kaklık, İskenderun ilçesinde başarılı bir tüp mide ameliyatı geçirdiğini dile getirdi.

Kaklık, ameliyat sonrası aradan geçen 5 aylık sürede 90 kilo vererek 120 kiloya indiğini ve bu sayede normal hayata döndüğünü ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.