Kim Mestdagh, Yakın Doğu Üniversitesi'nde

Kim Mestdagh, Yakın Doğu Üniversitesi'nde
- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin son şampiyonu, Belçikalı milli oyuncuyu renklerine bağladı


İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi, Belçikalı Kim Mestdagh'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki şutör oyun kurucunun ilk kez Türkiye'de bir takımda görev alacağı belirtilerek, "2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Fransa'nın Flammes Carolo Basket takımında forma giyen Belçikalı milli oyuncu Kim Mestdagh, önümüzdeki sezon Yakın Doğu Üniversitesi'nin formasını giyecektir." denildi.

Transferle ilgili görüşlerini aktaran takımın genel koordinatörü Murat Tümer, Ann Wauters'ın ardından bir başka Belçika Milli Takımı oyuncusu Mestdagh'ı kadrolarına kattıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mestdagh 3 sezon önce Castors Braine'de bize karşı çok güzel bir oyun çıkartıp FIBA Avrupa Kupası'ndan yarı finalde elenmemizde büyük pay sahibi olmuştu. Önümüzdeki sezon da yarıştığımız tüm kulvarlarda gücümüze güç katacağına inancımız tamdır. Kim Mestdagh'a Yakın Doğu Üniversitesi forması altında ilk kez mücadele edeceği Türkiye Ligi ile FIBA Avrupa Ligi'nde nice başarılar dileriz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.